Butik


Super Ravo Zapper

Mobil och laddningsbar Ravo Zapper. Används för att eliminera infektioner orsakade av patogener, t.ex. bakterier, virus eller parasiter. 

Rekommenderad av tyska läkare för t.ex. Borrelia-behandling. Den har en stor programbank att välja från annars kan man enkelt programmera egna frekvensprogram med hjälp en en dator.

Tillbehör: fotplatta.

Pris: 7 900 kr

Vattenjonisator

 

Vattnet i vår kropp fungerar som en elektrolyt, laddad med den energi som driver livsprocesserna. Ingen reaktion i kroppen sker utan vatten. Om vi kan göra vattnet rent och aktivt så kan vi öppna upp enorma hälsoresurser.

 

Men vad är aktivt vatten? Jo, det är joniserat vatten eller vatten med minus-redoxpotential, med andra ord vatten med fler elektroner, elektroner som gör många nyttiga saker i kroppen. Framförallt är elektroner ren energi och de återställer vätskornas potential runt cellerna, vilka försvagas med åldern och sjukdom.

 

Elektroner förbättrar avsevärt upptaget av vitaminer, mineraler och kosttillskott, ända upp till 2-3 gånger, samt eliminerar fria radikaler. Med andra ord, joniserat vatten är en av de bästa antioxidanterna. Människor som lever längre


Pris: 1 750 kr

Plasma generator RPZ 14

Kanske världens bästa frekvensgenerator. En unik frekvenssignal som tränger igenom alla kroppens delar. En stor programbank att välja ur annars kan man enkelt programmera egna frekvensprogram med hjälp av en dator. Flera personer kan behandlas samtidigt. Används bland annat av naturläkare och läkare i Polen, Ungern, Norge och Tjeckien.Aquatone Advance


Finns någon universell metod för att återställa hälsa, förebygga sjukdomar och bromsa åldrandet? Kan man med en och samma metod hjälpa vid sjukdomar och besvär i leder och ryggrad, vid kroniska besvär av alla de slag eller vid sjukdomar i ögat och allergier, sömnlöshet eller högt blodtryck eller minska rynkor på en åldrande hud?


Läs mer: https://www.youtube.com/watch?v=iLPFaoz2Wr4

 

Pris: 4 900 kr


Fler länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=pm6qhxUrxdE

https://www.youtube.com/watch?v=43GjmBiy_0M&t=412s

© Copyright. All Rights Reserved.

Curea

 

Traditionella och moderna behandlings-metoder. Varje behandling anpassas efter ditt behov. Vi finns i både Borås och i Göteborg.

Öppettider

 

Måndag - Fredag

Kortare telefon konsultation: 

Vardagar kl 09:00 - 09:45